EkonomiGündem

31 Aralık’a kadar 500 TL hediye verilecek: Yüzlerce kişiyi ilgilendiren karar duyuruldu!

Bankalar müşterilerini memnun etmek için kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Halkbank’a ait Paraf kart ile ilgili bir kampanya duyurusu geldi. Paraf kart ile yapılan market alışverişlerinde 500 TL hediye edilecek. Kampanyanın ay sonuna kadar süresi olduğu vurgulanarak, tüm detayları tek tek bildirildi.

Paraf kart ile ilgili başlatılan kampanya doğrultusunda, Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi gıda marketlerinde tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci harcamaya 100 TL, üçüncüye 150 TL, beşinciye 250 TL, toplam 500 TL ParafPara verilecek.

PARAF’TAN 500 TL’LİK KAMPANYA;

01 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi gıda marketlerinde tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci harcamaya 100 TL, üçüncüye 150 TL, beşinciye 250 TL, toplam 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 500 TL’dir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “MARKET” veya “MARKET” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya kayıt olduktan sonra harcama yapılmalıdır, kampanya kayıt öncesi yapılan harcamalar ile geçmişe yönelik kampanyadan yararlandırma olmayacaktır.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanya kapsamında sayılacaktır.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kampanyaya gıda marketi kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlerinde yapılan harcamalar dahildir.

Halkbank ticari POS’lardan yapılan harcamalar ile mail order harcamaları kampanyaya dahildir.

Kampanyaya Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın ve Paraf Business ticari kredi kartları dahildir.

Bireysel kredi kartları, sanal kredi kartları, bireysel ve ticari banka kartları kampanyaya dahil değildir.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın ve Paraf Business kredi kartları kampanyaya dahil olur.

Hedefe ulaşılan işlem hangi kart ile yapılırsa, ödül ParafPara o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak olup, transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15.02.2023 21:59 olup kullanılmayan ParafParalar 16.02.2023 tarihinde geri alınacaktır.