Gündem

31 Ekim corona virüsü tablosu belli oldu! İşte vaka sayısı

Türkiye bir yandan İzmir’de meydana gelen depremin yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da corona virüsü ile mücadelesine devam ediyor. Bu nedenle vatandaşlar günlük vaka sayısı araştırmaları yapıyorlar. Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ekim corona virüsü tablosu yayınlandı. İşte yeni vaka sayısı

İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle yüzlerce insan yaralandı. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, aynı zamanda corona virüsü bulaş durumunun artmasından da endişe ediliyor. Peki, ülkemizde bugün kaç vaka tespit edildi? Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ekim corona virüsü tablosu yayınlandı.

31 Ekim corona virüsü tablosu

Bakanlık tarafından yayınlanan güncek tabloya göre, yapılan 124 bin 109 test sonucunda 2 bin 213 hasta daha tespit edildi. 75 kişi corona virüsü nedeniyle hayatını kaybederken, bin 506 kişi virüsten kurtularak sağlığına kavuştu.

Bakan Koca sosyal medyadan açıklama yaptı

Bakan Koca tarafından yapılan durum değerlendirmesinde, “Bugün tespit edilen 2.213 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız bir günde yaklaşık %5 arttı. Bu durum salgınla mücadele konusunda hassasiyetimizi artırmamız gerektiğine işaret ediyor. Teması üçte birine indirmek zorundayız. Mücadeleye güç verin. http://covid19.saglik.gov.tr” açıklaması yapıldı.