Ekonomi

31 Ekim’e kadar eczaneye gidecek olan vatandaşlar: Duyuru yapıldı, 100 TL…

31 Ekim’e kadar eczaneye gidecek olan vatandaşları ilgilendiriyor. Yapılan yazılı açıklama ile vatandaşlara duyuru yapıldı. Söz konusu duyuruya göre, eczane harcamalarına 100 TL indirim yapılacak. İndirimden faydalanmak isteyenler için detaylar açıklandı.

Halkbank müşterileri için çeşitli kampanya duyurularında bulunuyor. Ekim ayında uygulanan kampanyalardan bir tanesi de eczane harcamaları için. Banka yaptığı açıklamada, Paraf ile 1-31 Ekim 2022 tarihlerinde kampanyaya katılacak müşterilere toplamda 100 TL indirim yapılacağını açıkladı.

Söz konusu açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


Paraf ile 1-31 Ekim 2022 tarihlerinde kampanyaya katılacak müşterilerin yurt içinde yapacakları 100 TL ve üzeri eczane harcamalarına %10 , toplamda 100 TL indirim verilecektir.

Bir müşterinin kampanya boyunca kazanabileceği toplam indirim tutarı 100 TL ile sınırlı olacaktır.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklanması ya da ECZANE yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya Paraf, Parafly, Parafree kartlar dahil olup, Business kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dâhil değildir.
Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kampanyaya sadece eczanelerde yapılacak harcamalar dahil olup, eczane dışında yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.