Gündem

31 Mart tarihine kadar yapan herkese para iade edilecek: Duyuru yapıldı!

Bankalar müşterilerini memnun etmek adına birçok kampanyalar başlatıyor. Kuveyt Türk Bankası da kampanya başlattığını duyurdu. Banka, resmi sitesi üzerinden başlatılan kampanyanın detaylarını açıkladı. Şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olanlara para hediye edilecek.

Kuveyt Türk Bankası’ndan yapılan açıklamada, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan Kuveyt Türk müşterisi olan kişilerin kampanyaya dahil olabileceği belirtildi. Buna göre, müşteri olan herkese 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye edilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan 1 Şubat 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.

Müşteri olduktan sonra kartınızın gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil Şube üzerinden kart bilgilerinizi görüntüleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 31 Mart 2023 sonuna kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 200 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 200 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 200 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.