EkonomiGündem

31 Mayıs 2023’ e kadar uygulanacak: TEB, Akbank, Halkbankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve bu diğer bankaların müşterileri olan vatandaşlara duyuruldu!

16 Bankanın müşterilerine resmen duyuruldu. , Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4; Albaraka, Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3; Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank 2 ve Halkbank 5 olmak üzere vatandaşlara faturalar için taksit olanağı sağlanacak.

Bu kış doğal gaz faturası ödemekte zorlanan vatandaşları ilgilendiriyor. İGDAŞ 31 Mayıs 2023 dönemine kadar geçerli olacak kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, 16 bankanın müşterileri değişen taksit sayıları ile kampanyadan faydalanabilecekler.

İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:


İGDAŞ ile bankalar arasında varılan anlaşmalar çerçevesinde, tek çekim işlemlerde “kredi kartına vade farksız taksitle doğal gaz faturası ödeme” uygulaması bu yıl da devam ediyor.

İGDAŞ, abonelerine yönelik fatura ödemelerinde tek çekim işlemlerde vade farksız kredi kartı taksit kampanyası için 16 banka ile anlaştı.1 Ekim 2022- 31 Mayıs 2023 dönemini kapsayan kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre 2 ila 5 arasında değişiyor.

Ziraat Bankası müşterileri:
Bankkart Mobil’den veya IGDAS yazıp 4757’ye SMS gönderilerek kampanyaya katılınabilir

Halkbank müşterileri
Ödeme yapmadan önce “İGDAŞ” yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil uygulamasından HEMEN KATIL butonuna tıklamak gerekmektedir.

Vakıfbank müşterileri
Ödemeden en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil,İnternet Bankacılığı veya 08502220724 Müşteri İletişim Merkezi kanalıyla taksit talebinin iletilmesi gerekmektedir.

Akbank müşterileri
İlk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl”a tıklanması gerekmektedir.