35 yaş altındaki vatandaşlar için sevindiren haber paylaşıldı! Faiz ödemeden kredi imkanı sunulacak!

Halkbank KOSGEB ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Girişimciler için yüksek tutarda faizsiz kredi imkanı sunulacak.

KOSGEB ve Halkbank iş birliği ile birlikte 35 yaşını geçmeyen genç girişimciler için faizsiz olarak 300.000 TL kredi sağlanacağı duyuruldu. Kredi ile ilgili detaylar açıklandı. İşte detaylar…

KOSGEB girişimci kredisi

Halkbank farklı kurumlar ile birlikte iş birliği gerçekleştirip girişimcileri desteklemeye devam ediyor. KOSGEB ile iş birliği gerçekleştiren Halkbank 35 yaşını geçmemiş olan genç girişimciler için bir destek sunacak. Bu destek 300.000 TL’ye kadar çıkacak. Destek ödemesi faizsiz olarak gerçekleştirilecek.

KOSGEB tarafından onaylanmış olan projeler ile birlikte kredi imkanı kazanılacak. Başvuruda bulunabilmek adına KOSGEB tarafından yapılan uygulamalı girişimcilik eğitiminin tamamlanmış olması, 35 yaşının geçirmemiş olması ve onaylanmış bir projeye sahip olması şartları aranacak. Başvurular Halkbank şubeleri üzerine gidilerek yapılacak. KOSGEB tarafından onaylanmış olan projenin detayları ile birlikte belgelerin aslı ya da onaylı suretleri banka üzerine biraz edilecek.

Halkbank destek kampanyası

Halktan genç girişimcilere desteklemek amaçlı olarak bir kredi duyurusu paylaştı. Halkbank’ın duyurmuş olduğu kredi kampanyası ile ilgili detaylar dikkat çekti. Detaylar arasında 300.000 TL’ye varan kredinin faizsiz olarak verileceği dikkat çekti. Faizsiz kredi imkanı ile birlikte genç girişimciler desteklenecek.

Halkbank sunmuş olduğu girişimcilere destek kampanyası kapsamında 300.000 TL tutarında 60 ay vade süresi ve %0 faiz oranı ile birlikte kredi sağlanacak. Kredi ile birlikte geç girişimcilerin kendi işlerini kurmaları ve geliştirmeleri açısından destek sağlanacak. İşletmelerin kuruluş, teçhizat ve makine alımı benzeri temel ihtiyaçlarının karşılanması gibi çeşitli amaçlar adına kullanılacak olan kredi kapsamında genç girişimcilerin iş dünyası içerisine kolay bir şekilde adım atmaları konusunda bir fırsat sunulacak.

Genç girişimcilere destek

Halkbank tarafından verilecek olan 300.000 TL’lik sıfır faizli kredi ile birlikte genç girişimcilere kendi işlerini kurmama geliştirme konusunda önemli bir destek sağlanacak. Bununla birlikte iş dünyasında yeni ve dinamik bir soluk kazandırılacak. Ülke ekonomisine katkı sağlanacak. Halkbank’ın bu girişimi ile birlikte genç girişimcilerin ekonomik büyümeye katkı bulunmalarına teşvik edilecek. Bununla birlikte ülke ekonomisi de canlanacak.

Exit mobile version