350 TL’ye benzin ve motorin alıyorsanız dikkat: Fişinizi atmayın!

Vakıfbank duyuruda bulundu. Vakıfbank’tan yapılan duyuruya göre 31 Ocak tarihine kadar Worldcard ile yapacağınız akaryakıt harcamanıza kampanya düzenlendi. Worldcard ile farklı günlerde ya da tek seferde 350 TL ve üzeri benzin motorin harcamalarınıza worldpuan hediye edileceği bildirildi. Kampanyanın sadece Vakıfbank müşterilerine geçerli olduğu duyurulurken en fazla 60 worldpuan kazanabileceği bildirildi.

DUYURU YAPILDI

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

İşlem iptali durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 8 Şubat 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 23 Şubat 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Şubat 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Exit mobile version