Ekonomi

36 milyon kredi kartı borcuna, kamu bankasından dev hizmet: Borçlar 12 ay taksitlendirilebilecek! Kredi kartı borcu

Son zamanlarda ekonomik şartların giderek zorlaşması, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Ancak nakit ihtiyaçlarını çeşitli faktörlerden ötürü çözüme kavuşturamayan vatandaşlar, bankaların kredi kartı hizmetlerine başvuru yapmaya başladılar.

Bankacılık sektöründen gelen açıklamalara göre şu an da Türkiye sınırları içerisinde aktif olarak kullanılan kredi kartı sayısının 36 milyon olduğu bildirildi. Açıklamanın devamında, nerede ise her kredi kartının bir borcunun olduğu ve mevcut borçlara bankaların politikasına göre faiz oranı uygulandığı bilgisi kaydedildi.

Açıklanan kredi kartı hizmeti verilerinden sonra harekete geçen Vakıfbank, hali hazırda geçinmekte zorlanan vatandaşların sırtına bir de kredi kartı borcunun eklenmesini istemediğini duyurdu. Banka, bu söyleminin altını doldurmak amacı ile yeni bir hizmet geliştirdiğini ilan etti.

Vakıfbank’tan Kredi Kartı Borcu Olanlara Büyük Hizmet!

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, hali hazırda kredi kartı borcu bulunan müşterilerine yönelik yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan yeni dönem hizmetine göre kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara hem taksitlendirme hem de ödeme erteleme imkanının sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Erteleme

Vakıfbank’ın yeni dönem hizmetleri içerisinde yer alan kredi kartı borcu ödeme erteleme başlığına göre kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara, ilgili borç tutarını 3 ay erteleme imkânı sunulacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından ERTELE yazıp 5724’e göndermeleri gerekmektedir.

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

Vakıfbank’ın yeni dönem hizmetleri içerisinde yer alan kredi kartı borcu ödeme taksitlendirme başlığına göre kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara, ilgili borç tutarını 12 ay taksitlendirme imkânı sunulacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından TAKSİTLENDİRME yazıp 5724’e göndermeleri gerekmektedir.