38 yaşındaki ünlü oyuncu Bade İşçil, kısacık şortu ile kayalıklara uzandı! Yürekleri hoplatan Bade İşçil, beğeni yağmuruna tutuldu!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ünlü oyuncu Bade İşçil, şu sıralar kendisinin tanınmasını sağlayan televizyonlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Bir süredir TV kanalları ile anlaşma imzalamayan ve kendini özleten ünlü güzel, son olarak dijital platform Netflix’te rol aldığı gençlik dizisi A101 ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

A101’deki performansı ile izleyici ile hasret gideren Bade İşçil, Instagram hesabından paylaşım yapmaya devam ederken “sizi bir daha ne zaman ekranlarda göreceğiz?” sorularına maruz kalıyor. Henüz sorulara net bir yanıt vermeyen 38 yaşındaki güzelin yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı gizemini korumaya devam ediyor.

Bir süredir yalnızca oğlu ile vakit geçiren ve tüm spekülatif haberlerden uzak durmayı tercih eden ünlü güzel Bade İşçil, bu kez Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşım ile gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, kısa şortu ve bikini üstü ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Mini Şortu Yürekleri Hoplattı!

Şu sıralar tatilde olan ve yılın yorgunluğunu atmaya çalışan ünlü oyuncu Bade İşçil, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Son olarak mini şortu ve bikini üstü ile kayalıklara sere serpe uzanan Bade İşçil, kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

Fiziği ile Hayran Bıraktı!

38 yaşındaki ünlü güzelin paylaşmış olduğu poza dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum yağarken, İşçil’in kusursuz fiziği dikkatlerden kaçmadı.

“Tefo Aşık Olmakta Haklıymış!”

Yıllar önce Ezel dizisinde rol alan Bade İşçil’in pozunu görenler, İşçil’in dizideki partnerine atıfta bulunarak “Tefo aşık olmakta haklıymış” yorumlarında bulundular.

Exit mobile version