4 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Bir süredir İzmir başta olmak üzere elektrik enerjisi sağlayıcılığını üstlendiği illerde planlı olarak elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Gediz Elektrik, bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintilerine gidiyor. Elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeler gerçekleştirmeyi ihmal etmeyen Gediz Elektrik, 4 Ağustos 2022 Perşembe günü için İzmir’in o 9 ilçesini uyarıyor.

GEDİZ ELEKTRİK, 9 İLÇEDE ELEKTRİKLERİ KESTİ

Yaşanan planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerini de planlı olarak gerçekleştiren Gediz Elektrik, çalışmaları kapsamında oluşabilecek elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere iletiyor. Gediz Elektrik’in resmi web sitesine göre, 4 Ağustos 2022 Perşembe günü Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Konak, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı olmak üzere 9 ilçede elektrik kesintilerinin etkili olması bekleniyor.

İZMİR’DE ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN NEDENİ BELLİ OLDU

Resmi web sitesinin yanı sıra İzmirlilerin kullanımına bir mobil uygulama da sunan Gediz Elektrik, bu uygulama içerisinde de elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri bildiriyor. Gerçekleştirdiği elektrik kesintileri duyurularında yalnızca elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri bildirmeyen Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin nedenini de İzmirliler ile paylaşıyor. Gediz Elektrik’in paylaştığı bu bilgiye göre, İzmir’de bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintilerin tamamı bakım çalışmaları kapsamında önlem olarak gerçekleştiriliyor.

KESİNTİLER, SAAT 17.00’DA SONA ERİYOR

Elektrik kesintilerine ilişkin düzenli olarak bilgilendirme gerçekleştirdiği gibi detaylı olarak da bir bilgilendirme yapan Gediz Elektrik, bu çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak elektrik kesintilerinin tam süresini İzmirliler ile paylaşıyor. Buna ek olarak elektrik kesintilerinin ne zaman son bulacağını da İzmirlilere bildiren Gediz Elektrik, bu saatler süresince İzmirlilerin önlem almasını talep ediyor. Öte yandan Gediz Elektrik’in gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün elektrik kesintileri saat 17.00 itibariyle son buluyor.

Exit mobile version