İzmir Haberleri

4 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde müstakil bütçesi ile çalışmalarını gerçekleştirmeye devam eden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bugün İzmir’in dört farklı ilçesinde çeşitli nedenlerden kaynaklanan onarım çalışmalarının gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu çalışmaların ortaya çıkaracağı su kesintilerine ilişkin de detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, bölgeye göre değişmekle birlikte, kesintilerin en geç saat 20.30 itibariyle son bulacağını açıkladı.

ŞU AN 4 İLÇEDE SU KESİNTİLERİ ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Gerçekleştirilen su ile ilgili çalışmaların ortaya çıkardığı su kesintilerine ilişkin çalışmalarında önce bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, 4 Ağustos 2022 Perşembe günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerini de resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. İZSU’nun yayınladığı duyurulara göre, İzmir’de bugün yaşanacak olan su kesintilerinden Balçova ilçesi Onur mahallesi; Beydağ ilçesi Aktepe, Bakırköy, Eğridere, Karaoba ve Kurudere mahalleleri; Bornova ilçesi Erzene mahallesi ile Ödemiş ilçesi Mescitli mahallesi etkileniyor.

KESİNTİLER FARKLI NEDENLER İLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Gerçekleştirilen kesintilerin sadece etkili olacağı bölgeleri açıklamayan İZSU, aynı zamanda kesintilerin nedenlerini de İzmirliler için açıkladı. İZSU’dan gerçekleştirilen bu açıklamaya göre; Balçova ilçesi Onur mahallesi ile Bornova ilçesi Erzene mahallesindeki su kesintisi branşman arızasından kaynaklanırken, Beydağ ilçesi Aktepe, Bakırköy, Eğridere, Karaoba ve Kurudere mahalleleri ile Ödemiş ilçesi Mescitli mahallesindeki su kesintisi yaşanan elektrik arızasından kaynaklandı.

SU KESİNTİLERİ 20.30’A KADAR DEVAM EDİYOR

İZSU’dan gerçekleştirilen açıklama içerisinde su kesintilerinin son bulacağı saatler de yer aldı. Buna göre; Balçova ilçesi Onur mahallesindeki su kesintisi saat 13.35 itibariyle son bulacakken, Bornova ilçesi Erzene mahallesindeki su kesintisi, saat 13.00 itibariyle; Beydağ ilçesi Aktepe, Bakırköy, Eğridere, Karaoba ve Kurudere mahallelerindeki su kesintisi, saat 20.30 itibariyle; Ödemiş ilçesi Mescitli mahallesindeki su kesintisi ise, saat 17.30 itibariyle son bulacak.