4 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’de elenen isim belli oldu! MasterChef Türkiye’ye yedeklerden katılacak olan isim kim?

Dün akşam eleme oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de yine nefesler tutuldu. 6 eleme adayı, MasterChef Türkiye hayallerine devam edebilmek için kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda yarışmaya veda eden isim açıklandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME OYUNU OYNANDI!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. İki etaptan oluşan eleme yarışını kazanarak MasterChef Türkiye macerasına bir hafta daha devam edebilmek isteyen yarışmacılar, şeflere yaratıcı ve lezzetli tabaklar sunabilmek için tüm yeteneklerini ortaya koydu.

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşayan isimler Fatma Nur, Görkem, Ayaz, Onur, Burak ve Metin oldu. Konseptin fındık olduğu ilk etaptan en yaratıcı tabakları yaparak yarışmaya bir hafta daha devam etmeye hak kazanan isimler Fatma Nur, Görkem ve Burak oldu.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

İkinci etaba kalarak bir kez daha eleme heyecanı yaşayan Metin, Ayaz ve Onur, Mehmet Şef’in “Tiryaki” isimli tabağını en iyi şekilde hazırlayabilmek için birbirleri ile yarıştı. Kendilerine verilen süre içerisinde en iyi tabağı hazırlamak adına yarışan Metin, Az ve Onur, sürenin sonunda tabaklarını jüri üyelerine tattırdı.

Önlerine gelen tabakları tadan jüri üyeleri, Mehmet Şef’in imza tabağını en iyi şekilde yapan isimleri belirlemek üzere kısa bir değerlendirmede bulundu. Değerlendirmenin ardından Metin ve Ayaz MasterChef hayallerine bir hafta daha devam etmeye hak kazanırlarken, MasterChef rüyası sonlanan isim Onur oldu.

KADROYA GİREN İSİM AÇIKLANDI!

Cumartesi günü yedek kadronun ana kadroya girme mücadelesini yansıtan bir oyun ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de yine heyecanlı anlar yaşandı. Şeflerin verdikleri süre içerisinde en iyi tabağı hazırlayıp MasterChef Türkiye rüyasına ana kadroda devam etmek isteyen yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda en yaratıcı tabağı yaparak MasterChef Türkiye’nin bugün yayınlanacak olan bölümünden itibaren ana kadroda boy gösterecek olan isim, Vural oldu.

Exit mobile version