4 Sene Ara Verdiği Ekranlara Dönüşü Uzun Soluklu Olmadı! Fahriye Evcen’in Sürpriz Ayrılığının Nedeni Belli Oldu!

TRT 1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizide Barış ARduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen, ekranlara dönerek hayranlarını mest etmişti. Fahriye Evcen’i ekranlarda görmek için uzun süre bekleyen hayranları, bu sene itibarı ile güzel oyuncuyu ekranlarda görebilmişti. Fahriye Evcen, 2017 yılından bu yana hiçbir projede yer almamış ve ekranlara ara vermişti.

Çalıkuşu isimli sevilen dizinin setinde tanışan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, kısa süre içerisinde arkadaşlıklarını aşka çevirmiş ve 2017 yılında dünya evine girmişti. İlk çocukları Karan’ı 2019 yılının nisan ayında kucağına alan Fahriye Evcen, ilk göz ağrısı ile ilgilenebilmek için ekranlara ara vermişti.

Ekranlardan 4 Sene Uzak Kalmıştı

Ekranlardan tamı tamına 4 sene boyunca uzak kalan Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizi ile bu araya son vermiş ve ekranlara ger dönmüştü. Ünlü oyuncu Akça Hatun isimli karaktere hayat vermiş ve gösterdiği oyunculuk performansı ile büyük ilgi toplamıştı. Güzel oyuncunun hayranları beklediklerine değdiğini ifade eden paylaşımlarda bulunmuşlardı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi, izlenme oranlarında eşine az rastlanan bir başarıya imza atmıştı. Dizinin başarılı performansında, Fahriye Evcen’in aslan payına sahip olduğu konuşuluyordu. Ancak ünlü oyuncu hem dizinin hem de kendisinin başarılı performansına rağmen ikinci sezonda yer almak istemediğini iletmişti.

Ayrılığın Sebebi Belli Oldu

Ünlü oyuncunun başarılı diziden ayrılacağının iddia edilmesi sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Dizinin yapımcısı olan Emre Konuk tüm çabalarına rağmen Fahriye Evcen bu kararından dönmemişti.

Ünlü oyuncunun ayrılığının arkasındaki sebep belli oldu. Fahriye Evcen’in ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi. İlk çocuğu için ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu, stressiz bir hamilelik geçirmek için dizinin ikinci sezonunda yer almaktan vazgeçti.

Exit mobile version