Kamu

45 Yaşından küçükler başvurabilir: Sayaç Okuma Elemanı alınacak!

Sayaç okuma elemanı kadrosunda personel alımı yapılacak. Alım için 45 yaşından küçük olanlar başvuruda bulunabilecekler. Verilen ilanda alımlar için 45 yaşından küçük olanların başvurularını yapabileceği bildirildi. 11 Kasım tarihinde yayınlanan ilana başvurular 15 Kasım 2022 tarihine kadar yapılabilecek.

Bolu Gerede Belediyesi Sayaç Okuma Elemanı kadrosunda personel alımı yapacak. Lise mezunları alım için başvuruda bulunabilecekler. Belediyeye başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Özel şartlar:

1- İlanın ilk başvuru tarihi itibariyle başvuruda bulunacak adayların Gerede İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması. Başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez (Tarihçeli yerleşim yeri belgesinde kayıtlı olan adresi dikkate alınır)

2- İlanın ilk başvuru tarihi itibariyle 45 yaşını doldurmamış olmak.

3- 4 Yıl meslek deneyimine sahip olduğunu belgelemek.

4- En az 5 yıllık B sınıfı Ehliyete sahip olmak.

Belge Teslim İşlemleri:

1- İlanın yayınlanmasının sona ermesi itibariyle 16-18/11/2022 tarihileri arasında mesai bitimine kadar başvuru için gerekli belgeleri (Sgk hizmet dökümü, Tarihçeli yerleşim yeri belgesi, ehliyet fotokopisi, kimlik fotokopisi, mesleğe ilişkin belgelerin fotokopisi, diploma fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi) süresi içerisinde Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Süresinden sonra yapılacak başvurular idarece kabul edilmeyecektir.

2- Belirtilen tarihlerde adaylardan istenen evrakların Belediyeye teslim edilmemesi veya evrakların eksik teslim edilmesi halinde adayların isimleri nihai listede çıksa bile kuraya katılamayacaktır.

Kura İşlemleri:

1- Kura işlemleri, belge işlemlerinin ardından 22.11.2022 tarihinde saat:14.00’da Gerede Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

2- Talep edilen meslek kolları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısın 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 katı kadar asil aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Sözlü Mülakata Ait İşlemler

1. Başvuru sayısının istihdam edilecek kadro sayısının 4 katına ulaşmaması durumunda kura çekilişi yapılmayacak olup doğrudan sözlü mülakat yapılacaktır.

2. Sözlü mülakat 24.11.2022 tarihinde saat:09.30’da Gerede Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

3. Sözlü mülakatta başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden 70 puan alınması gerekmektedir.

4. Başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş ilanı sayısı kadar asil aday belirlenecektir.