İzmir Haberleri

5 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektrik, İzmirlilere de hizmet veriyor. Elektrik dağıtım hizmetinin yanı sıra dağıtımını sağladığı şehir şebekesinin bakım ve onarımından da sorumlu olan Gediz Elektrik, bir süredir planlı bir şekilde elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarda planlı olarak elektrik kesintileri uygulamasına giden Gediz Elektrik, bugün İzmir’in tam 20 ilçesinde elektrik kesintisi uygulamayı planlıyor. s

5 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Planlı elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında İzmir’de gerçekleşecek olan elektrik kesintilerini an ve an İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, bu bilgilendirmeyi resmi web sitesi aracılığıyla sağlıyor. Elektrik kesintilerinin nedenlerinden etkili olacağı bölgelere kadar detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren Gediz Elektrik, gerçekleştirdiği elektrik kesintileri sürecini şeffaflık ile yürütmeye özen gösteriyor. İzmirlilerin önlem alabilmesi için elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri 5 Ağustos 2022 Cuma günü için de duyurmuş olan Gediz Elektrik, özellikle İzmir’in 20 farklı ilçesinde yaşayan vatandaşları uyarıyor. Gediz Elektrik’in gerçekleştirdiği duyuruya göre, elektrik kesintilerinden etkilenecek olan 20 ilçenin; Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Tire ve Urla olduğu öğrenilmiş bulunuyor.

5 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SON BULACAK?

Gerçekleşecek olan planlı elektrik kesintilerinin ne kadar süreceğine ilişkin bilgilendirme yapmaya devam eden Gediz Elektrik, yayınladığı elektrik kesintileri duyurusu içerisinde elektriklerin İzmir’de ne zaman geri geleceğini de açıklıyor. Gediz Elektrik’in gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’in Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Tire ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri farklı saatlerde son bulsa da en geç saat 17.00 itibariyle bitiyor.