5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Emekli maaşı alıp da çalışmayan emeklilerin hesabına para yatacak. Ödeme bekleyen emekliler paralarının ne zamana hesaplara geçeceğini araştırıyor. Milyonlarca emeklinin gözü 5000 TL ikramiyeye çevrildi. Peki, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Paralar bu hafta hesaplara geçer mi?

Çalışmayan emeklilere 5000 TL ikramiye yatacak. Bir defaya mahsus olarak verilecek olan 5000 TL ikramiyeyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 5 bin TL emekli ikramiyesi alacaklar ise paraların ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Bakan Işıkhan, ikramiyelerle ilgili olarak “Ödemeler, Kasım’ın 15’ini geçmeyecek gibi duruyor” dedi.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre SGK, Bağkur emeklilerine 5000 TL ikramiye ödemesi 7-9-10-12-14-15 Kasım tarihleri arasında ödenecek.

KİMLER 5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ALABİLECEK?

5.000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri çalışan SSK ve Bağ-Kur emeklileri dışında tüm emekliler alabilecek. EYT kapsamında emekli olan ve çalışmayan emekliler de 5.000 TL emekli ikramiyesinden yararlanabilecek. Emekli ikramiyesinden ayrıca Dul ve Yetim Aylığı alanlara pay sahipliği oranında ödenecek. Sürekli İş göremezlik geliri alan kişilerde iş göremezlik oranları çerçevesinde ikramiye alabilecekler.

Exit mobile version