Ekonomi

5 bin TL nakit para çekip 191 TL geri ödeme yapabilirsiniz: Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası duyurdu!

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için açıklamada bulundu. Kamu ve özel bankalar resmi internet sayfaları üzerinden güncel ihtiyaç kredilerine ilişkin faiz duyurusunda bulundular. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası’ndan 5 bin TL çekenler aylık bu kadar ödeyecek.

Türkiye’de pek çok vatandaşın nakit ihtiyaçlarını gidermek için paraya ihtiyacı var. Bu nedenle vatandaşlar internet sayfaları üzerinden kredi araştırması yapıyorlar. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için güncel ihtiyaç kredilerini duyurdular.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası 1,54 oranında faiz oranı ile kredi veriyor. 5 bin TL kredi çeken bir vatandaş aylık 191,41 TL geri ödeme yapacak.

Halkbank

Halkbank 1,61 faiz oranı ve 36 ay vade ile 5 bin TL ihtiyaç kredi çeken vatandaşlar aylık 194,03 TL geri ödeme yapmak durumunda.

Vakıfbank

Vakıfbank aylık 1,54 faiz oranı ile kredi veriyor. Vakıfbank’tan 36 ay vade ile 5 bin TL kredi çeken vatandaş, aylık 191,41 TL geri ödeme yapıyor.

İş Bankası

İş Bankası’ndan 5 bin TL kredi çeken vatandaşa 1,65 faiz oranı uygulanıyor. 36 vadeli kredinin aylık geri ödemesi 195,53 TL olarak bildirildi.