İzmir Haberleri

5 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik şebekesinde gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerine ilişkin düzenli olarak bilgilendirmeler gerçekleştiren GDZ Elektrik, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü için de bir bilgilendirme gerçekleştirmiş bulunuyor. GDZ Elektrik tarafından kamuoyuna yapılan bu bilgilendirme doğrultusunda, İzmir’de bugün 10 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı biliniyor.

5 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Bir yılı aşkın süredir devam eden elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerini iş ve işçi güvenliği gerekçesiyle uygulayan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerini belirli bir plan doğrultusunda uyguluyor. Bu plan kapsamında elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri, çalışmalarından önce kamuoyu ile paylaşan GDZ Elektrik, bu paylaşımları resmi web sitesinden gerçekleştiriyor. Aynı zamanda elektrik kesintilerinden önce bölgede yaşayan kayıtlı abonelerine kısa mesaj ile de bilgi veren GDZ Elektrik, bölge halkının yaşanacak olan elektrik kesintilerine karşı önlem almasını istiyor. GDZ Elektrik tarafından bugün gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir’in 10 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçelerin ise; Aliağa, Bergama, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun, Konak ve Menderes ilçeleri olduğu biliniyor.

5 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Gerçekleştirilen elektrik kesintileri kapsamında ortaya çıkacak karanlık süresini paylaştığı duyurular içerisinde İzmirlilere bildiren GDZ Elektrik, konu ile ilgili tüm detayları şeffaflık ile kamuoyuna sunuyor. Bu bilgilendirme doğrultusunda İzmir’de bugün elektrik kesintilerinden etkilenecek Aliağa, Bergama, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun, Konak ve Menderes ilçelerindeki elektrik kesintilerinin kaça kadar süreceğini de bildirmiş olan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin son bulacağı zamanın değişmekler birlikte en geç saat 18.00 itibariyle sona ereceğini bildirmiş bulunuyor.