5 gün içinde aracının deposuna benzin, motorin, LPG alacaklara indirim müjdelendi: Duyuru yapıldı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar bankalar için fırsat oldu. Birçok alanda kampanyalar düzenleyen bankalar, akaryakıt sektöründe de kampanyalarını müşterilerine duyuruyor. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası duyuruldu. Kampanyanın detayları katılım sağlamak isteyen müşterilere tek tek bildirildi. Akaryakıt kampanyasına katılım sağlayanlar 75 TL kazanacak.

İş Bankası tarafından bir akaryakıt kampanyası duyuruldu. Bankadan alınan bilgilere göre, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 31 Mayıs tarihine kadar tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL MaxiPuan verileceği belirtildi.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI;

• MaxiPuan’ların 06.06.2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023’dür.

• Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

• Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir.

• Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

• Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacaktır.

Exit mobile version