5 L Ayçiçek Yağı 12 Ocak Tarihine Kadar Dev İndirimde

Ucuz Ayçiçek yağı arayanlar açısından Tarım Kredi Kooperatiflerinden sürpriz bir açıklama bulunuyor. 12 Ocak tarihlerine kadar Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 5 litre Ayçiçek yağı indirimde. İşte haberin detayları…

Tarım kredi kooperatif marketlerinde Ocak ayında indirimleriyle göz dolduruyor. Her zaman hesaplı bulunan fiyatlar ve kaliteli olan ürünler ile dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi marketleri 6 ve 12 Ocak tarihleri arasında geçerli bulunan indirim fırsatları belli oldu. Bol bol indirimi bulunan ürünlere yer verdi. İndirim listesi yayınlamakta olan Tarım Kredi Kooperatiflerinde Ayçiçek yağında da indirim fırsatı bulunuyor. Tarım kredi marketlerin vatandaşlara sunmuş oldukları yeni ürünlerin hepsi tek tek belirli oldu.

Tarım Kredi Kooperatifinde Büyük İndirim

Tarım kredi kooperatif marketleri senenin ilk indirim kampanyalarına imza atıyor. Ekonomik olan fiyatlar ve kaliteli ürünler ile dikkat çeken Tarım Kredi de haftanın indirimli olan ürünler netlik kazandı. 6 ve 12 Ocak tarihlerinde indirim fırsatları ile vatandaşlarına uygun bulunan ürün satışı gerçekleştirecek liste de yok yok.

Bu kampanya en çok dikkat çekmekte olan ürün ise mutfakların vazgeçilmezi olan Ayçiçek yağıdır. Son dönemlerde yaşanmış olan fiyat artışları sebebiyle vatandaşlar ucuz olan Ayçiçek yağı almak açısından araştırma gerçekleştirirken Tarım Kredi Marketlerinde ucuz ve de indirimli bulunan Ayçiçek yağı fırsatlarını sunmaktadır. Tarım kredi kooperatif marketlerinde ucuz ve indirimli Ayçiçek yağ resmen en dip fiyatta. Tarım kredi marketlerin kendi ürünleri olan Ayçiçek yağları 135 Türk lirası ile raflarda yer alıyor. 12 Ocak tarihlerinde geçerli bulunan indirimli olan ürünlerin kaçırmak istenmiyorsa en yakın Tarım Kredi Kooperatiflerine uğramak unutulmamalıdır.

1 Litre Ayçiçek Yağında Da İndirim Var

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde sadece 5 Litre Ayçiçek yağlarında değil aynı zamanda 1 Litre Ayçiçek yağında da indirim bulunuyor. Stok yapmak isteyenler 6 Ocak ve 12 Ocak tarihleri arasında Tarım Kredi Kooperatif marketlerine uğrayarak 1 litre Ayçiçek yağını 39,5 Türk lirası olacak. Hesaplı ve de ekonomik Tarım Kredi Kooperatifinde marketlerden kampanyalar Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

 

Exit mobile version