5 Pil getiren yüzlerce kişiye ücretsiz olacak: Vatandaşlara duyuruldu!

Vatandaşlara resmen duyuruldu. 5 Atık pil getirene ücretsiz olacak. Konu hakkında yapılan açıklamada, “5 adet pil getireni yine maçlarımızda misafir edeceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

Arabam.com Konyaspor Kulübü tarafından vatandaşlara flaş bir proje duyurusunda bulunuldu. Yapılan duyuruya göre, 5 atık pil getiren maçlara ücretsiz girebilecek.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Geçen yıl yaptığımız bir Yeşil Tribün projesi vardı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile beraber yürütmüş olduğumuz projede, hem bir sosyal sorumluluk projesi hem bir farkındalık oluşturmak adına böyle bir çalışma yürüttük.
23 Binin üzerinde pet şişeyi dönüşüm sağlayarak gelen misafirlerimizi Konyaspor maçlarımızda ağırladık. Tabi bu marifet iltifata tabiidir. Bunu her zaman söylüyoruz. Hem maç izlediler hem de bir katkı sağlamış oldular.
Bugün de ‘Doğanın Pili Bitmesin’ dönüşüm projesiyle yeni bir uygulama başlatıyoruz. Burada görüyorsunuz arka tarafta 5 adet pil getireni yine maçlarımızda misafir edeceğiz. İnşallah bunun da yeni bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu düşünüyorum.
Tabii ki burada önemli olan hem Konyaspor’a katkıyı sağlamak hem de çevremize birer katkı sağlamak diye düşünüyorum. Bu noktada biz özellikle Konyalı hemşerilerimizden bize destek olmalarını arzu ediyoruz.

Exit mobile version