500 TL ve üstü benzin, motorin alacak milyonlarca sürücü dikkat: Duyuru yapıldı!

Akaryakıt fiyatları sürücülerin gündeminden düşmezken, bankalardan da akaryakıt sektöründe kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. İş Bankası tarafından dikkat çeken bir akaryakıt kampanyası duyuruldu. Banka, müşterilerine akaryakıt harcamasında fırsat sundu. Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin kartına para hediye edilecek.

AKARYAKIT HARCAMASINA PARA HEDİYE EDİLECEK

İş Bankası, akaryakıt kampanyası başlattığını müşterilerine duyurdu. Shell istasyonlarından yapılacak akaryakıtta geçerli olan kampanya kapsamında İş Bankası kartlarına 110 TL değerinde Maxipuan yüklenecek. Yapılan akaryakıt kampanyası açıklamasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 110 TL MaxiPuan verileceği bildirildi. Bu söz konusu kampanyanın 15 Kasım tarihine kadar geçerli olacağı da kaydedildi.

AKARYAKIT ÖDÜL KULLANIMI DETAYLARI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Kasım 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Exit mobile version