EkonomiGenel

500 TL ve üzeri harcama yapanlar için açıklandı: Ay sonuna kadar başvurun!

En az 500 TL tutarında internet alışverişi yapacaklar için ödeme kampanyası Paraf tarafından açıklandı! Buna göre Temmuz ayı boyunca Paraf kartınız ile yapacağınız e-ticaret alışverişlerine 120 TL ParafPara hediye alacaksınız!

1 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında yurt içi tüm sanal iş yerlerinden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri her harcamaya 30, toplamda 120 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya sadece sanal iş yerlerinden yapılan harcamalar dahil olup, fiziki POS’lardan yapılan harcamalar dahil değildir.

KAMPANYAYA KATILIM

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da KATIL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 120 TL’dir.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Paraf, Parafly,  Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.

Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15.09.2022 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16.09.2022 tarihinde geri alınacaktır.

Fatura, vergi, mail-order aracılığı ile yapılan işlemler, BES ödemleri ve düzenli ödeme talimatları kampanyaya dahil