İzmir Haberleri

6 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketi olarak dağıttığı elektriğin sürekliliğinden sorumlu tutulan Gediz Elektrik, enerjinin verimli ve sürekli sağlanabilmesi adına başta İzmir olmak üzere dağıtıcılığını üstlendiği şehirlerde elektrik şebekesi altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar, ortaya elektrik kesintileri çıkarabiliyor.

GEDİZ ELETRİK HAFTA SONUNDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gerçekleştirilen elektrik şebekesi çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerini İzmirliler ile çalışmalarından en az 48 saat öncesinde paylaşan Gediz Elektrik, elektrik kesintilerinin yarattığı mağduriyeti azaltabilmek adına İzmirlilerin daha sık evde olduğu hafta sonlarında çalışmalarının kapsamını daraltıyor. Hafta içi daha çok ilçede çalışma gerçekleştiren Gediz Elektrik, hafta sonları daha az ilçede ve daha sınırlı bölgelerde çalışmalarını yürütüyor.

GEDİZ ELEKTRİK ÇALIŞMALARINDAN BUGÜN İZMİR’DE 10 İLÇE ETKİLENİYOR

Yapılan şebeke iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerini kendi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere duyuran Gediz Elektrik, yapılan çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintileri bölgesinde yaşayan vatandaşları önlem alması için uyarıyor. Bu kapsamda 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü için de gerekli bilgilendirmeyi gerçekleştirmiş olan Gediz Elektrik, İzmir’in 10 ilçesinde elektrik kesintilerinin ortaya çıkacağı bilgisini paylaşmış bulunuyor. Gediz Elektrik tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, bu elektrik kesintilerinden ise; Aliağa, Bayındır, Bergama, Dikili, Karşıyaka, Menderes, Menemen, Tire, Kiraz ve Konak ilçeleri kısmi olarak etkileniyor.

HAFTA SONU KESİNTİLER DAHA KISA SÜRÜYOR

Yaşanan elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgenin yanı sıra kesintilerin nedenlerini de İzmirliler ile çalışmalarından önce paylaşan Gediz Elektrik, özellikle planlı olarak gerçekleştirilen bakım çalışmalarının ortaya çıkardığı planlı elektrik kesintilerinin tam bir süresine de duyuruları içerisinde yer veriyor. Hafta sonu İzmirlilerin daha sık evde olmasından kaynaklı olarak kesintileri daha kısa süreli tutan Gediz Elektrik, hafta içine göre, kesintileri daha çabuk sonlandırıyor.