İzmir Haberleri

6 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan GDZ Elektrik, İzmir ilinin tüm ilçelerinin elektrik dağıtımdan sorumlu tutulmuş bulunuyor. Bu sorumluluğu gereği elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarını sık sık tekrarlayan GDZ Elektrik, gerçekleştirdiği bu çalışmalar esnasında elektriklerin kısa süreli kesintiye uğramasına neden oluyor. Bu kesintileri planlı bir şekilde uygulayan GDZ Elektrik, uyguladığı elektrik kesintilerinin mağduriyet yaratmaması adına kesintiler ile ilgili tüm detayları İzmirlilere çalışmalarından önce bildiriyor.

6 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in ilçelerinde devam eden elektrik altyapısı iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin çalışmalarından önce bilgilendirme gerçekleştiren GDZ Elektrik, çalışmalarının yaratacağı etkiyi resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyuruyor. Hem elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri bildiren GDZ Elektrik, hem de elektrik kesintilerinin nedenlerini İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, 6 Eylül 2022 Salı günü GDZ Elektrik, İzmir ilinin 15 ilçesinde elektrik altyapısı iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olarak elektrik kesintilerine gitmeyi planlıyor. İzmir ilinde elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bergama, Beydağ, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Selçuk ilçeleri olarak ilan edilmiş bulunuyor.

6 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen elektrik altyapısı iyileştirme çalışmalarından kaynaklanan elektrik kesintileri ile ilgili detaylı bir bilgi vermeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin ne kadar etki göstereceğini de İzmirliler ile paylaşıyor. Bu bağlamda İzmir’de bugün Bergama, Beydağ, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Selçuk ilçelerini etkileyecek olan elektrik kesintilerinin süresini de kamuoyu ile paylaşmış olan GDZ Elektrik, elektriklerin en geç saat 18.00’da sona ereceğini bildirmiş bulunuyor.