6 Haziran Pazar günü için MGM duyurdu: İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli dikkat!

6 Haziran Pazar günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 6 Haziran Pazar günü için hava durumu verilerini açıkladı. İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli’de hava nasıl olacak? İşte cevabı

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Pazar günü vatandaşlar hava durumunu araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MGM son verilerini yayınladı. İşte Ege Bölgesi’nde ve Türkiye’de hava durumu

EGE

Az bulut ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 30°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA °C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu
MUĞLA °C, 29°C
Az bulutlu ve açık
UŞAK °C, 24°C
Parçalı bulutlu
Denizli °C, 22°C
Parçalı bulutlu
AYDIN °C, 24°C
Parçalı bulutlu

Türkiye’de hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Tokat çevreleri ile Ordu’nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenmektedir.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Exit mobile version