Ekonomi

6 Lira geri ödeme yetiyor: Ziraat Bankası vatandaşlara 5 Bin TL veriyor!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar 2022 yılında uygun finansmanlı kredi araştırması yapıyor. Bu yıl Ziraat Bankası kredisi hakkında duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan hesaplamalara göre, günde 6,790 TL karşılığında 5 Bin TL almak mümkün.

Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası tüketici kredisini merak ediyor. Kamu Bankası internet sayfası üzerinden tüketici kredisi özelliklerini açıkladı.

Özellikler

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

5 Bin TL çeken ne kadar geri ödeme yapar?

Ziraat Bankası hesaplama aracına göre, %1,79 faiz oranı ile 36 ay vadeli 5 Bin TL çeken bir vatandaşın aylık 203,72 TL geri ödeme yapması gerekiyor. Bu da günde 6,790 TL ödemeye denk düşüyor. Ancak Ziraat Bankası tarafından yapılan uyarıda, hesap makinelerinin sadece bilgi amaçlı olduğu ve bağlayıcı bir fiyat içermediği bildirildi. Bu nedenle paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en doğru bilgiye banka şubelerine giderek ulaşabilirler.