6 Ocak Güncel Döviz Fiyatları Açıklandı! TÜSİAD Başkanı’nın Konuşması Dikkat Çekti!

Döviz fiyatları özellikle son dönemde gündemden düşmüyor. Dalgalı hareketiyle özellikle yatırım yapan vatandaşı şaşkına çeviren döviz fiyatları yeniden dalgalanmaya başladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ASKON genel toplantısında önemli bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yastık altında bulunan altınları dolarları ekonomiye kazandırmanızı rica ediyorum diyerek vatandaşa seslenmiş, ayrıca TL’ye yatırım yapılması konusunda vatandaşı uyarmıştı. Peki bugün döviz fiyatlarında son durum ne oldu? İşte 6 Ocak döviz fiyatları…

6 Ocak Döviz Gündemi!

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Simone Kaslowski dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Kaslowski,  ekonomide doğru adımlar atıp atmadığımızı sorgularken, doğru adımlar atıyorsak enflasyon neden bu şekilde yükseliyor sorusunu sordu. Kısa vadeli ve geçici çözümler üretildiğini ve büyük resmi kaçırıp kaçırmadığımızı soran Başkan bu durumun zarar verebileceğini ifade etti. Öte yandan Bakan Nebati geçtiğimiz günlerde doğal bir salınım olduğunu ve her şeyin kontrol altında olduğunu ifade etmişti. İşte merakla beklenen döviz fiyatları;

Dolar, dalgalı hareketler göstermeye devam ediyor. Dolar 6 Ocak bugün an itibariyle 13,81 TL’den alınıp 13,84 TL’den satılabilecek.

Euro ise %1,32 yükseliş göstererek 6 Ocak bugün almak isteyenler için 15,63 TL satmak isteyenler için 15,66 TL fiyat sunmaya devam ediyor.

İngiliz Sterlini ise aynı şekilde güne yükselişle başladı. Buna göre 6 Ocak güncel alış fiyatı 18,55 TL olan İngiliz Sterlinini satmak isteyenler 18,64 TL’den işlem görecek.

Avustralya Doları ise güne düşüşle başladı. Buna göre Avustralya doları almak isteyenler 9,83 TL’den alabilecekken 9,88 TL’den satış yapabilecek.

Exit mobile version