İzmir Haberleri

7 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde pek çok şehrin elektriklerini sağlıyor. Elektrik sağladığı diğer illerde olduğu gibi İzmir’de de şehrin elektrik altyapısını güçlendirmek adına çalışmalar gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmaların bugün ortaya elektrik kesintileri çıkaracağını bildirmiş bulunuyor.

7 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Hangi İlçelerde Yaşanacak?

Bir süredir İzmir’in pek çok ilçesinde gerçekleştirdiği planlı elektrik altyapısı iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya elektrik kesintileri çıkaran GDZ Elektrik, bu elektrik kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem alabilmesi adına kesintilerden önce bilgilendirmeler gerçekleştiriyor. Elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkına kesintilerden hemen önce kısa mesaj ile de bilgi veriyor. GDZ Elektrik’in elektrik kesintilerine ilişkin gerçekleştirdiği duyurulara göre, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü yapılacak olan elektrik altyapısı iyileştirme çalışmalarının 8 ilçede gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu çalışmaların ortaya elektrik kesintileri çıkaracağı ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bergama, Çeşme, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Konak, Menderes ve Ödemiş ilçeleri olarak duyurulmuş bulunuyor.

7 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Ne Zaman Sona Erecek?

Elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeyi İzmirliler ile ortaya çıkardığı elektrik kesintilerinden önce paylaşmayı ihmal etmeyen GDZ Elektrik, aynı zamanda resmi web sitesinden yayınladığı elektrik kesintileri duyurusu içerisinde detaylı bilgilendirmeler de sunuyor. Bu bilgilendirmeler kapsamı içerisinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin tahmini süresini İzmirliler ile paylaşan GDZ Elektrik, elektriklerin İzmir’de ne zaman geri geleceğine dair de bir bilgilendirme sağlıyor. Bu bilgilendirmeye göre, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü İzmir’de yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek Bergama, Çeşme, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Konak, Menderes ve Ödemiş ilçelerinde elektriklerin en geç saat 18.00 itibariyle gelmesi bekleniyor.