İzmir Haberleri

7 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir şehrinin sularını sağlayan İZSU, su sağladığı bölgelerde aynı zamanda suyun sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi adına su şebekesi altyapısında bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği bu çalışmalar esnasında iş ve işçi sağlığı nedeniyle su kesintilerine giden İZSU, bugün İzmir’in 8 ilçesinde su kesintisi uygulamayı planlıyor.

7 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLERDE ORTAYA ÇIKACAK?

İzmir’de gün içerisinde yaşanan su kesintilerini resmi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaşan İZSU, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü devam eden su kesintilerine ilişkin de bir bilgi vermiş bulunuyor. Bu bilgilendirmeye göre, İzmir’de şu an devam eden su kesintilerinden Gaziemir ilçesi Atatürk mahallesi; Kiraz ilçesi İğdeli, Altınoluk, Akpınar, Kibar, Doğancılar, Sarıkaya ve Ören mahalleleri; Menderes ilçesi Oğlananası Cumhuriyet ve Çatalca mahalleleri; Menemen ilçesi Süleymanlı mahallesi; Ödemiş ilçesi Üzümlü, Bebekler, Dereuzunyer, Tosunlar, Karadoğan, Köseler, Ortaköy, Çamyayla, Suçıktı, Bülbüller, Veliler ve Süleymanlar mahalleleri; Tire ilçesi Paşa, İhsaniye, İstiklal, Duatepe ve Fatih mahalleleri; Torbalı ilçesi Yazıbaşı ve Kuşçuburun mahalleleri ile Urla ilçesi Kalabak mahallesinin etkileneceği biliniyor.

7 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden su kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem alabilmesi için kesinti süresini de bildiren İZSU, bu bilgiyi de resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna aktarıyor. İZSU tarafından bugün için yapılan bilgilendirmeye göre Gaziemir ilçesindeki su kesintisi saat 12.35’te sona erirken, Tire ilçesindeki su kesintisi saat 13.00’da; Menderes ilçesindeki su kesintisi saat 13.15’de; Torbalı ilçesindeki su kesintisi saat 14.10’da; Urla ve Menemen ilçesindeki su kesintisi ise saat 14.30’da sona eriyor. Öte yandan Ödemiş ilçesindeki su kesintisi saat 17.30’a kadar devam ederken; Kiraz ilçesindeki su kesintisi ise saat 18.00’a kadar sürüyor.