750 TL ve üstü akaryakıt alanlar dikkat: 240 TL indirim olacak!

Benzin, motorin ya da LPG alacak milyonlarca sürücü tarafından bankaların akaryakıt kampanyaları merak ediliyor. Ziraat Bankası’ndan akaryakıt sektöründe geçerli olacak bir kampanya duyuruldu. Kampanya için tarih verilirken, detayları da müşteriler için tek tek açıklandı.

Akaryakıt kampanyası sunuldu. Ziraat Bankası Bankkart’ı olanların katılım sağlayacağı kampanya 240 TL kazandıracak. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 30 Eylül tarihine kadar Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 240 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI’NDAN AKARYAKIT KAMPANYASI AÇIKLAMASI YAPILDI

Kampanya 16 Ağustos-30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr’den kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 240 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 4 Ekim 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Exit mobile version