Magazin

77 yaşındaki pop ikonu Cher’den kadınlara “genç erkek” tavsiyesi

77 yaşındaki pop ikonu Cher, son röportajında, Amelia Dimoldenberg’in YouTube röportaj dizisi Chicken Shop Date’e konuk olarak, tüm kadınlara hayatlarında en az bir kez yapmaları gereken bir şeyi sorması üzerine ilginç bir öneride bulundu. Grammy ödüllü şarkıcı, soruya “Genç bir erkekle çıkmak” şeklinde cevap verdi.

Cher, kendinden genç biriyle çıkmanın olumlu yanlarından bahsederken, “Yaşlı erkekler benden hoşlanmıyor.” diye ekledi. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun, 1980’lerde Val Kilmer, Tom Cruise ve Rob Camilletti gibi kendinden küçük erkeklerle ilişkisi olduğunu hatırlatmak önemli. Şu anda ise müzik yapımcısı Alexander Edwards ile birlikteliği devam ediyor.

Cher ve 37 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards

37 yaşında sevgilisi var

Ancak, 37 yaşındaki Edwards’a duyduğu aşkın, kendi koyduğu kuralları çiğnediğini kabul ederek, “artık genç erkeklerle birlikte olmaması gerektiği” hissini açıkladı. Cher, Edwards’a duyduğu aşkın nedenini, onun kendisine attığı mesajlarla ilişkilendirerek, bu durumun kendi muhakemesine aykırı olduğunu belirtti.

İkilinin tanışması, geçen yıl Paris Moda Haftası etkinliğinde gerçekleşti. Ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanışan Cher ve Edwards, birkaç ay süren flörtlerinin ardından 2022 sonbaharında ilişkilerini kamuoyuna duyurdular.