Gündem

7’den 77’ye Ankara’da yaşayan herkes için duyuruldu: 6 gün içerisinde bunu yapmanız gerekiyor!

7’den 77’ye Ankara’da yaşayan herkes için duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sayfası üzerinden konu ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. Söz konusu açılamaya göre, 6 gün içerisinde yani 24 Ekim 2022 tarihine kadar vatandaşlar oryantiring etkinliğine katılım için başvurabilecekler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ilde yaşayanlar için yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Belediye son olarak, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda oryantiring etkinliği duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada etkinlik için 24 Ekim 2022 tarihine kadar “http://forms.ankara.bel.tr/oryantiring-basvuru” internet sayfasından başvuruların alınacağı bildirildi. Ayrıca vatandaşlar 0312 507 24 29 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekler.

Belediye konu ile ilgili açıklamasında şöyle dedi:


“7’den 77’ye Sen de Oryantiringe” sloganıyla düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenler 24 Ekim 2022 tarihine kadar “http://forms.ankara.bel.tr/oryantiring-basvuru” adresinden başvuruda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Çankaya Oryantiring GSK ve Pusat Spor Kulübü iş birliğiyle 30 Ekim 2022 tarihinde Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda oryantiring etkinliği düzenleyecek.