8 Ekim burç yorumları! Su burçları bugüne dikkat!

8 Ekim 2023 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 8 Ekim burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 8 Ekim burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 8 Ekim’de neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 8 Ekim 2023 burç yorumlarınız

Gün geneli özellikle ikili ilişkilerde öfke problemleri, tartışmalar, şiddet, güç mücadelesi, küslükler ve ayrılıklar yaşanabilir. Gün boyu abartılı davranış içerisinde olabiliriz. Her şeyi abartma ya da yanlış anlamaya müsait etkiler mevcut. En iyisi yalnız kalabileceğimiz aktiviteler yapmak, evi toparlamak, yürüyüşe çıkmak, kitap okumak, inancınıza göre ibadet ve dua etmek günü sakin geçirmekte fayda sağlayabilir. Akşam daha yumuşak etkiler var. Ama gün içinde yaşanan stres geceye de bulaşabilir. Kalabalıktan uzak durmak işe yarayabilir. Gereksiz tartışmalara girmemeye çalışın. Su burçları ( Yengeç, Akrep, Balık) bugün biraz daha dikkat! İyi olsun diye uğraşırken, bazı şeyleri elinize yüzünüze bulaştırabilirsiniz. Her şey ve herkes üstünüze geliyor hissi gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Günün en sert etkisini siz alacaksınız. Kendinize mukayyet olmaya çalışın.

Koç ve Yükselen Koçlar

Aileyle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gün olabilir. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminize gelebilir. Aileye ilişkin problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

İletişim yönünden hareketli bir günde olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kısa yolculuklar, görüşme ve ziyaretler gününüzü doldururken acele, telaş ve hızı kontrol edebilmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Maddi ve parasal konularda disiplinli, kararlı bir tutum içinde sergilemek isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü kişiler mücadeleci ruhunuzu test edebilir. Serinkanlı olmaya çalışmalı, gerilimden uzak durmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Güçlü ve mücadeleci kişilerle, özellikle de kadınlarla karşılaşabilir, bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerin, ortaklıkların getirebileceği duygusal çalkantıları doğru yönetmeye dikkat etmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

İkili ve bire bir ilişkiler, diyalog ve temaslar açısından hareketli bir gün olabilir. Evlilik, ortaklık konuları gündeminize gelirken, karşılıklı uyum ve dengeleri gözetmek için çok fazla gayret ve çaba içinde olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Mücadele gücünüzü, azminizi ortaya koyabilirsiniz ve bu konuda gönlünüzden geçenleri destekleyen bir hava oluşabilir. Güçlü kimselerin desteğiyle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Aşka, tutku ve heyecanlara dair konular gündeminize gelebilir. Özgün yönlerinizi ve yaratıcılığınızı güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün sevdikleriniz ön planda olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Ev ve aileyle ilgili konularda yoğun bir gündeminiz olabilir. Ailenizle birlikte zaman geçirebilir, seyahatler yapabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylar, hatıralar su yüzüne çıkarabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar

İletişiminizde, konuşmalarınızda ciddi ve sorumlu bir tutum içinde olabilirsiniz. İş görüşmeleri, ziyaretler, ticari konular ve kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde huzuru evinizde, ailenizle bulabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar

Arkadaşlarınızla bir araya gelip fikir ve düşüncelerinizi tartışacağınız, paylaşıma açık sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak iş ve aktiviteler yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version