İzmir Haberleri

8 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Bir süre önce İzmir’de planlı olarak yürürlüğe koyduğu elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarını bu hafta da sürdüren GDZ Elektrik, planı doğrultusunda bugün İzmir’in 18 ilçesinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Öte yandan GDZ Elektrik tarafından gerçekleştiren bu çalışmaların elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı kurum tarafından yapılan duyuru sonrasında öğrenilmiş bulunuyor.

8 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in dört bir yanında devam eden elektrik altyapısı iyileştirme çalışmaları kapsamında planlı olarak hafta boyunca çalışmalar gerçekleştiren GDZ Elektrik, gerçekleştirdiği çalışmalarda planlı olarak uyguladığı elektrik kesintilerini çalışmalarından önce İzmirliler ile paylaşıyor. Bu paylaşımların tamamını resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren GDZ Elektrik, aynı zamanda kamuoyunu bir mobil uygulama ve SMS sistemi aracılığıyla da bilgilendiriyor. GDZ Elektrik’in duyuru kanalları incelendiğinde, 8 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir’in 18 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Balçova, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçeleri olarak duyurulmuş bulunuyor.

8 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de etkisi devam eden elektrik kesintilerine ilişkin kesintilerden önce detaylı bir bilgi veren GDZ Elektrik, kesintilerin nedenlerinden kesintilerin devam edeceği saat aralığına kadar tüm detayları duyuruları içerisine ekliyor. Buna göre, İzmir’de 8 Eylül 2022 Perşembe günü yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek Balçova, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde devam eden elektrik kesintileri, elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olarak en geç saat 18.00’a kadar devam ediyor.