8 gün içinde tüm İş Bankası müşterileri yapsın: Bu şartları yerine getirene 500 TL hediye edilecek!

İş Bankası’ndan bir karar açıklandı. İş Bankası müşterilerine özel açıklama geldi. Banka müşterilerine 1 Ocak’a kadar bir fırsat sundu ve tüm detayları da açıkladı. Yapılan açıklamada, 1 Ocak’a kadar kampanyaya katılan müşterilere 500 TL hediye edilecek.

Bankalar müşterilerini memnun etmek için birçok kampanya duyurusu yapıyor. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kırtasiye, optik, züccaciye, ev tekstili sektörlerindeki ve seçili elektronik perakende firmalarındaki kampanyaya dâhil Maximum üye işyerlerinden 9 Aralık 2022-1 Ocak 2023 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri 2. ve sonraki alışverişe 50 TL, toplamda 500 TL Maxipuan verilecek.

İŞ BANKASI KAMPAMYA AÇIKLAMASI

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Kazanılan MaxiPuanlar 18 Ocak 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek olup 28 Şubat 2023 tarihine kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecektir.

Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

Ödülün Maximiles özellikli kredi kartı ile kazanılması ve açık avans bulunması durumunda yüklenen MaxiPuan tutarı kadar avans kapatılacaktır.

Exit mobile version