8 Şubat Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı kimi diskalifiye etmek ile tehdit etti?

2005 yılından beri ekranların en sevilen yarışması olarak değerlendirilen Survivor yarışması, bu sene de TV8 ekranları aracılığı ile seyircilerin evlerine konuk oluyor. Geçmiş dönemde ki yarışmacılardan oluşturulan 2022 Survivor kadrosu, yarışmacıların gücü ve hırsı sayesinde izleyicilere tam bir görsel şölen yaşatıyor.

Bu sene Survivor All Star konsepti ile ekranlara gelen yarışma 15 Ocak tarihinden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilmeye devam ediliyor. Reyting listesi içerisinde ki konumunu korumayı başaran Survivor All Star, Gönüllüler takımının ezici üstünlüğü ile devam eden yeni sezonu ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Yarışmanın yeni sezonun başlamasından bu yana oldukça az oyun kazanabilen Ünlüler takımının nerede ise yarısı, bu hafta eleme potasına çıktı. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde hangi ismin yarışmaya veda edeceği belli olacak.

Ödül Oyununda Gönüllüler Rüzgârı!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununu oynamak üzere karşı karşıya geldiler. Kaybettikleri 3 eleme oyunundan sonra karınlarını doyurmak amacı ile oldukça hırslı bir şekilde yarışma alanına gelen Ünlüler takımı, eleme heyecanını yaşamayacak olan sakin bir Gönüllüler takımı ile karşılaştı.

İki kişinin yuvarlak bir mekanizmayı ittiği, bir kişinin de mekanizmanın içerisinde olduğu zorlu bir ödül oyununun ilk etabını Ünlüler takımının kadınları kazandı. Erkekler arasında gerçekleşen ikinci etaba Gönüllüler takımı damga vurdu. Son ana kadar ezici üstünlüklerini korumayı başaran Gönüllüler takımı, ikinci etabın galibi oldu.

Üçüncü etapta karşı karşıya gelene takımların arasında eşitlik olması, oyunun bayrak yarışına uzamasına sebep oldu. Bora ve Ardahan’ın yarıştığı bayrak yarışının kazananı Ardahan oldu. Böylelikle Gönüllüler takımı kazanmış oldukları 3 eleme oyununu, ödül oyunu ile taçlandırdı. Yarışmacılara ödül yemeği olarak baklava ve börek verildi.

Eleme Bu Akşam!

Ünlüler takımından 7, Gönüllüler takımından ise 1 kişinin eleme potasında olduğu Survivor All Star, bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile yarışmaya hangi ismin veda edeceğini açıklayacak.

İlk Diskalifiye Mi Geliyor?

Survivor All Star’ın yayınlanan yeni fragmanında Hikmet ve Yunus Emre’nin arasında bir tartışma yaşandığı ve Ada Konseyi’nde Acun Ilıcalı’nın taraflardan birini diskalifiye etmek ile tehdit ettiği görülüyor. Yayınlanan fragmandan sonra, Survivor 2022 sezonunda bir diskalifiye yaşanıp yaşanmadığı merak konusu oldu.

Exit mobile version