9 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışmalarını gerçekleştiren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bugün İzmir’in 9 ilçesinde su kesintisi uygulamasına gideceğini az önce bildirmiş bulunuyor.

BUGÜN 9 İLÇEDE SULAR KESİLMİŞ BULUNUYOR.

Gerçekleştirilen su kesintilerini çalışmalarından önce resmi web sitesi içerisine ekleyen İZSU, çalışmaların ortaya çıkaracağı mağduriyeti sınırlayabilmek adına 9 Ağustos 2022 Salı günü gerçekleşecek olan su kesintilerini İzmirliler ile paylaşmış bulunuyor. İZSU’dan gerçekleştirilen açıklamaya göre İzmir’de bugün gerçekleşecek olan su kesintilerinden Dikili ilçesi İsmetpaşa mahallesi; Foça ilçesi Yenibağarası mahallesi; Gaziemir ilçesi Hürriyet mahallesi; Kemalpaşa ilçesi İstiklal ve Yukarıkızılca Merkez mahalleleri; Kınık ilçesi Fatih, Aşağı, Yeni, Yukarı, Osmaniye ve Türkcedit mahalleleri; Ödemiş ilçesi Bozdağ ve Çaylı mahalleleri; Selçuk ilçesi Belevı Köyü; Tire ilçesi Paşa ve Duatepe mahalleleri; Torbalı ilçesi İstiklal, Bahçelievler ve Yazıbaşı mahalleleri ve civarında etkili olması bekleniyor.

SU KESİNTİLERİ ARIZALARDAN KAYNAKLANIYOR

Su kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri İzmirliler ile paylaştığı gibi su kesintilerinin nedenlerini de İzmirliler ile paylaşan İZSU, kesintilerin kaynağına ilişkin bilgilendirme sağlamış oluyor. İZSU’nun resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştirdiği bu bilgilendirmeye göre, 9 Ağustos 2022 Salı günü gerçekleşen su kesintilerinin tamamı ya arıza onarımında ya da Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen şebeke iyileştirme bakım çalışmalarından kaynaklanıyor.

ARIZALAR ONARILIR ONARILMAZ SULAR VERİLİYOR

Yaşanan su kesintilerinin nedeni ne olursa olsun tahmini bir kesinti süresi paylaşarak, İzmirlilerin konuya ilişkin önlem alabilmesini sağlayan İZSU, her kesintinin süresini yayınladığı duyuruları aracılığıyla vatandaşlara bildiriyor. Bu kapsamda 9 Ağustos 2022 Salı günü yaşanacak olan su kesintilerinin tamamı farklı saatlerde son bulsa da arızadan hemen sonra suların geri verileceği öğrenilmiş bulunuyor.

Exit mobile version