İzmir Haberleri

9 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de elektrik dağıtımını gerçekleştiren enerji şirketi olan GDZ Elektrik, sağladığı elektriğin devamlılığı için bir süredir elektrik altyapısında planlı bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalarda ortaya çıkan elektrik kesintileri ise, GDZ Elektrik tarafından halka bildiriliyor.

9 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’de devam eden elektrik altyapısı çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerini günler öncesinden kamuoyu ile paylaşan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölgede yaşayan vatandaşlardan konuya ilişkin önlem almasını talep ediyor. Konuyla ilgili tüm duyuruları resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren GDZ Elektrik, aynı zamanda bölgede yaşayan vatandaşların kayıtlı abone olması halinde kayıt esnasında verdiği cep telefonu numarasına kısa mesaj göndererek de kesintilerden bölge halkını haberdar ediyor. GDZ Elektrik’in duyuru kanallarına göre, 9 Eylül 2022 Cuma günü İzmir ilinden devam eden elektrik altyapısı çalışmalarından kaynaklı olarak 14 ilçenin elektrik kesintilerinden etkilenmesi bekleniyor. Bugün ortaya çıkacak elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bu ilçeler ise GDZ Elektrik tarafından; Aliağa, Bergama, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Karabağlar, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçeleri olarak açıklanmış bulunuyor.

9 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan elektrik kesintilerinin minimum mağduriyet ile atlatabilmesi için elektrik kesintilerine ilişkin tüm bilgileri İzmirliler ile paylaşan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceğini de kamuoyuna bildiriyor. Bu sayede İzmirlilerin önlem almasını kolaylaştıran GDZ Elektrik, kesinti süresine ilişkin bilgiyi bugün için de vermiş bulunuyor. Buna göre, İzmir’de bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinden etkilenecek Aliağa, Bergama, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Karabağlar, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerindeki kesintilerin en geç saat 18.00 itibariyle sona ermesi bekleniyor.