Ekonomi

9 Gün kaldı: İpragaz ev tüpü alan vatandaşlara duyuru yapıldı!

Evine mutfak tüpü alan vatandaşlara duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, son 9 gün kaldı. 9 Gün içerisinde vatandaşlar İpragaz’ın kampanyalı satışından faydalanabilecekler.

İpragaz 23 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli ev tüpü kampanyasını vatandaşlara duyurdu. İnternet sitesi üzerinden duyuru yapan İpragaz, Turkcell Bizce kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde Turkcell Bizce kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde indirim uygulandığını bildirdi.

Konuya ilişkin açıklamada şöyle denildi:


Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 23 Ocak 2023’ye kadar 12 kg’lık ev tüplerini 285 TL’ye alıyor. Size en yakın İpragaz bayisine ulaşıp kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir. Kampanya, 12 kg’lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 23 Ocak 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.
Müşterilerimizin kendi iradeleriyle şirketimize veya bayilerimize sunmuş oldukları bilgiler, müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyumlu olarak işlenmektedir. Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili bilgilendirme metnine buradan ulaşabilirsiniz.