9 Gün sonra bitiyor: Sıfır arabada binlerce liralık indirim yapıldı!

Döviz kurlarındaki yükselişler nedeniyle araba sahibi olmak isteyenler ellerini çabuk tatmaya başladılar. Bu nedenle araba şirketleri tarafından yapılan kampanyalar internet sayfalarında araştırılıyor. Jeep resmi internet sayfası üzerinden binlerce liralık sıfır araba indirimini duyurdu. İndirim kampanyasının bitmesine ise son 9 gün kaldı.

Araba satın almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya açıklaması yapıldı. Jeep yaptığı açıklama ile 25 bin TL’lik indirime girdiğini duyurdu. Söz konusu indirim Jeep Renegade modelinde geçerli olacak.

Kampanya açıklamasında şöyle denildi:

Jeep Renegade Ekim Ayına özel 25.000 TL nakit indirim ve 150.000 TL’ye 24 ay 1,49% faiz seçeneği ile Jeep Showroom’larında.

* %1,49 faiz oranı 2021 model yılı 0 km Jeep Renegade modellerinde geçerli olup tacirlerde aylık maliyet %1,65 yıllık maliyet %23,05; hususi kullandırımda aylık maliyet %1,83 yıllık maliyet %27,34’dür. Tacirlerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere yasal vergiler dahil 1.467 TL, hususi kullandırımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, istihbarat ücreti olarak kredi tutarının %0,5’i (750 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %5’i; 37,50 TL) alınır. İlanda belirtilen kampanya koşulları Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin onayı ile geçerlilik kazanır. Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 2-31 Ekim 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Kredi kampanyasından faydalanabilmek için uzatılmış garanti yaptırılması zorunludur.

Jeep Compass için sabit fiyat açıklaması

Jeeo ayrıca compass modeli için sabit fiyat açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Fiyat sabitleme kampanyası 2021 model Jeep Compass Limited, S Limited, PHEV ve 80.yıl versiyonları için geçerli olup stoklarla sınırlıdır. Kampanyada Ekim perakende fiyat ve kampanyaları geçerlidir. Sabitlenen fiyat ile kredi kampanyası geçerli değildir.

Exit mobile version