Gündem

9 Gün sonra İstanbulkart basmaya gerek olmayabilir: Yükleme yapacak olanları ilgilendiriyor!

9 Gün sonra İstanbulkart basmaya gerek olmayabilir. İstanbul’da ulaşımını toplu taşıma ile sağlayan binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. 18 Eylül Pazar günü vatandaşlar evlerinden KPSS’ye katılmak için çıkacaklar. KPSS nedeniyle ise İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olabilir.

Binlerce kişi 18 Eylül ve 24- 25 Eylül’de KPSS sınavlarına katılacak. Bu nedenle vatandaşlar şimdiden toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. Konu ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak BELBİM geçtiğimiz KPSS sınavı için toplu taşımanın ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Bu nedenle 18 Eylül tarihinde de ulaşımın ücretsiz sağlanması bekleniyor.

BELBİM sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:


31 Temmuz Pazar günü yapılacak olan #KPSS “Kamu Personel Seçme Sınavı’na” girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri @istanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Henüz açıklama yapılmadı

18 Eylül tarihinde yapılacak KPSS için henüz açıklama yapılmadı. Ancak yakın zamanda BELBİM’in duyuruda bulunması bekleniyor.