90 Bin TL’ye Konut Satışı; Hem de 120 Metrekare Büyüklüğünde! Böylesi Halkbank Dışında Hiçbir Bankada Olmaz!

İcralık satışların artan emlak değerleri nedeniyle rövanşa geçtiği şu günlerde bankalar da ilan sayılarını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Temmuz ayının girmesiyle birlikte icralık satışlarını güncelleyen bankalardan biri olan Halkbank, bu ay Erzurum ilinde dört ayrı daire satışa çıkarmış bulunuyor. Dairelerden birini 90 bin TL’den satışa çıkarmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiş olan Halkbank, uygun fiyatlı ev almanın yeni yöntemi oluyor.

Halkbank’tan Erzurum Tortum’da Bir Daire

İcralık satışlarında kamu yararına bir fiyat belirlemeyi ilke edinen Halkbank, bu ay Erzurum ilinden satışa sunduğu dairelerden birinin fiyatını 100 bin TL’nin altında belirlemiş bulunuyor. Erzurum ilinin Tortum ilçesinde yer alan 120 metrekarelik konut için ihale katılım bedelini yalnızca 9 bin TL olarak belirlemiş olan Halkbank, ihalenin başlangıç bedeli olarak ise 90 bin TL teklif belirlediğini yayınladığı ilan ile kamuoyuna duyuruyor.

Halkbank’tan Erzurum Karaçoban’da Bir Daire

Bu ay satışa çıkardığı konutlarda uygun fiyat kadar avantajlı özellikler de gözetmiş olan Halkbank, Erzurum ilinin Karaçoban ilçesinde yer alan 252 metrekarelik evin ihale başlangıç bedeli olarak yalnızca 199 bin 800 TL’yi belirlemiş bulunuyor. Bu eve teklif verecek olan vatandaşların Halkbank’a teminat olarak yatırması gereken tutar ise, 19 bin 980 TL olarak hesaplanıyor. Öte yandan ihaleyi kazanamayanlar yatırdığı teminat bedelini Halkbank’tan geri alabiliyor.

Halkbank’tan Erzurum Horasan’da İki Daire

Merak ile takip edilen icralık satışlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Halkbank, bu ay Erzurum ilinin Tortum ve Karaçoban ilçeleri dışında Horasan ilçesinde de satılık evlerin ihalesini başlatıyor. Erzurum’un Horasan ilçesinde iki ayrı ev satışa çıkaran Halkbank, 115 metrekarelik ev için 252 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemişken; 208 metrekarelik ev için ise 462 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemiş bulunuyor.

Exit mobile version