Genel

99 YILDIR YOLUMUZU AYDINLATIYOR

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, cumhuriyetin kuruluşunun 99’uncu yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. “Devletimize, değerlerimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, İzmir Valiliği tarafından düzenlenen Çelenk Koyma Törenine katılan İl Başkanı Onur Sivaslı,  yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, milli irade gibi evrensel temel hak ve özgürlükleri mazisi kahramanlıklarla dolu milletimizle buluşturan Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşamaktayız. Büyük mücadeleler ve destansı kahramanlıklarla kazanılan bağımsızlık mücadelemiz, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmış ve ülkemiz çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma iradesiyle büyük bir adım atmıştır. 99 yıl önce geleceğimizi aydınlatan en güzel müjdeydi bu.

Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan Cumhuriyetimizin yaşatılması ve en az onun kadar önemli olan demokratikleştirilmesi, ehliyet ve liyakat sahibi kadrolar tarafından yönetilmesi için siyasi arenada üzerimize düşen ne varsa yapmayı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada görev bileceğiz. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek yolumuza devam ettiğimiz sürece hiçbir engel, daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke olmaktan bizi alıkoyamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle,, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı, milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”