Kamu

GSB 3243 Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Duyurusu! GSB 3243 İşçi Alımı Mülakat Tarihleri!

Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuruda ise;

“4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri” kapsamında….

Gençlik Ve Spor Bakanlığının taşra teşkilatında görevlendirilecek ve 11 Şubat 2019 ile 15 Şubat 2019 tarihleri arasında 3243 İşçi alımı kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilan yayımlanmıştı.

Bununla beraber adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) girmemiş olmaları gerektiği açıklanmıştı.

GSB KURALARI ÇEKİLMİŞTİ

Diğer yandan Gençlik Ve Spor Bakanlığı 3243 işçi alımı kapsamında 27 Şubat 2019 tarihinde note ve İŞKUR huzurunda kura töreni yapılmıştı.

Söz konusu Gençlik Ve Spor Bakanlığı işçi alımı kapsamında düzenlenen kura çekimi sonucuna göre asıl ve yedek olarak belirlenen adayların KPSS puan şartı aranan meslek kollarına göre İŞKUR’a sevk edilen listelerde bulunan adayların evrak teslimleri 19 Nisan 2019 tarihinde sona ermişti.

Ayrıca GSB sınav kurulları tarafından incelenen detaylara göre sözlü sınava girecek adayların sınav tarihleri Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından 30 Nisan 2019 tarihinde duyuruldu…

Bir yanıt yazın