Ege Haberleri

Ege, kuvvetli rüzgar ve yağmura dikkat! İzmir, Manisa, Aydın, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli hava durumu

Meteoroloji bugün Ege’ye 2 farklı uyarıda bulundu. Bölgenin kıyı kesimlerinde kuvvetli rüzgar etkili olurken, Doğu ve kuzey kesimlerde yağmur etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise bölge genelinde 18 – 22 derece arasında seyredecek. 

METEOROLOJİ GENEL GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Van, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Doğu Torosların sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kıyı Ege’de öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 

METEOROLOJİ EGE HAVA TAHMİN RAPORU

Parçalı çok bulutlu, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya çevrelerinin öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 18°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 22°C

Parçalı zamanla çok bulutlu

İZMİR °C, 22°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

MUĞLA °C, 19°C

Parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın