Gündem

Meteoroloji'den Ege Bölgesi'ne sis uyarısı! 29 Ekim İzmir, Manisa, Denizli, Muğla'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. 29 Ekim resmi tatil olması sebebiyle plan yapacak vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırmaya başladı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’nde hava parçalı ve az bulutlu geçecek, sabah saatlerinde iç kesimlerde yerel olarak pus görülecek. Bölge genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken mevsim normallerinde seyredecek. 

İzmir’de hava bugün 24 derece ve açık olacak. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar kuzey-doğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Niğde, Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 23°C

Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 21°C

Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

MUĞLA °C, 22°C

Az bulutlu ve açık

Bir yanıt yazın