Gündem

Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 12 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu, sabah iç kesimlerde puslu geçecek. Hava sıcaklığında 4 ila 6 derece artış yaşanacak.

İzmir’de hava bugün 27 dereceyi gösterirken parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığı 4-6 derece artacak.

Rüzgar ise güney ve doğu yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DENİZLİ °C, 26°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 27°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

MANİSA °C, 28°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 24°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

AYDIN  °C, 30°C

Parçalı bulutlu

AFYONKARAHİSAR  °C, 22°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA  °C, 23°C

Sabah saatlerinde sis ve puslu. 

UŞAK  °C, 23°C

Parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın