Gündem

Meteoroloji'den Ege'ye sağanak yağış uyarısı! 14 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumuMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre Ege Bölgesi geneli parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bölgemizin kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı beklenmektedir.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Çanakkale’nin merkez ve batı ilçeleri, İzmir’in şehir merkezi, güney ve batı kıyı ilçeleri ile Aydın’ın batısında (Söke, Kuşadası, Didim) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bölge genelinde hava sıcaklığı 4-6 derece azalacak.

Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Aydın’ın batısı (Söke, Kuşadası, Didim) ve Muğla il genelinde kuvvetli, Muğla’nın Marmaris, Ula, Köycağiz ve Datça ilçelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 15°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, sağanak yağışlı

İZMİR °C, 20°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların il genelinde yerel olarak kuvvetli, Marmaris, Ula, Köyceğiz ve Datça ilçelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

AYDIN  °C, 21°C

Gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ  °C, 19°C

Sağanak yağışlı

KÜTAHYA  °C, 16°C

Sabah saatlerinde parçalı bulutlu, Öğleden sonra hafif sağanak yağışlı

UŞAK  °C, 16°C

Sağanak yağışlı

Bir yanıt yazın