Gündem

Meteoroloji'den sis uyarısı! 16 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den Ege‘ye sis ve pus uyarısı… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 16 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Hafta sonu ailesi ve sevdikleriyle plan yapacak vatandaşlar tarafından ‘Hafta sonu hava nasıl olacak?’ sorusu merak ediliyor. Alınan verilere göre Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgemizin iç kesimlerinde pus, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak sis bekleniyor. 16 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya‘da hava nasıl olacak? 

İzmir’de hava 24 dereceyi gösterirken, az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif olarak esecek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde yağış beklenmiyor, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ile İç Anadolu’nun güney ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 19°C

Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli

İZMİR °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 22°C

Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 10°C

Çok bulutlu 

Az bulutlu ve açık

DENİZLİ  °C, 23°C

Az bulutlu

AYDIN  °C, 25°C

Az bulutlu 

KÜTAHYA  °C, 19°C

Az bulutlu

UŞAK  °C, 19°C

Az bulutlu

Bir yanıt yazın